top of page

NY ADVOKATFULDMÆGTIG HOS ADVOKATFIRMAET ENGELBRECHT


Simon Andreas Michael Dino Castellani:


SCA@aelaw.dk. Mobil: 21682415

Advokatfuldmægtig Simon Andreas Michael Dino Castellani tiltrådte sin stilling hos Advokatfirmaet Engelbrecht i maj 2022. Simon var forinden ansat som udbuds- og kontraktjurist ved en offentlig myndighed. Simon har været på arbejdsmarkedet siden han var 13 år, og han har prøvet kræfter med bl.a. lagerarbejde og detail. Da Simon besluttede sig for at læse jura, var det en beslutning, som blev truffet efter nøje overvejelser.


Simon er specialiseret i at håndtere sager om erhvervslivets udfordringer, herunder kontrakter, køb og salg af virksomheder, inkasso og selskabsret mv. Desuden er Simon en sand dyreven, hvorfor han også arbejder med sager om heste og jura. Et særligt kendetegn ved Simon, er hans særlige målrettethed og en høj eksekveringsevne. Simon motiveres af at hjælpe andre og at sikre gode løsninger for sine kunder.


For Simon medbragte tiden på jurastudiet erfaringer indenfor både den civilretlige verden – først hos en retshjælp i Valby, senere hos en offentlig myndighed, sidenhen på et advokatkontor på Frederiksberg – og dernæst i den strafferetlige verden som studerende hos Nordsjællands Politi. Efter endt studie tog Simon ansættelse ved en styrelse, hvor han har arbejdet med nogle af landets største udbud af IT-kontrakter.


”Jeg har alle dage haft en udpræget stor retfærdighedssans, og jeg har altid været drevet af ikke blot at have ret, men også at få det. Derfor var det også et naturligt valg for mig, at jeg skulle beskæftige mig med jura, da jeg efter en del år i detailbranchen indså at jeg skulle prøve noget nyt.”

ERHVERVSLIVETS UDFORDRINGER

Simon har stor erfaring med mange sagstyper som relaterer sig til erhvervslivet, men tvister i hestehandler fylder også på hans skrivebord. Simon bistår derfor med assistance inden for mange juridiske discipliner. Simons behov for ikke bare at have ret, men også at få det, blev genspejlet i hans valg af speciale, som han skrev i faget civilproces.


Simon behandler sager for sine klienter fra start til slut. Han står derfor for udarbejdelsen at skrivelser til modparter, processkrifter, samt deltagelse i retsmøder. Simon har et behov for at sætte ting i struktur, hvilket bevirker at han altid er velforberedt i, og har styr på sagernes faktum. For Simon er strukturen essentiel for at sikre en god sagshåndtering.


”I mange af mine sager har jeg fornøjelsen af at repræsentere klienter, hvor der overfor dem er begået en uret. Ofte er der behov for at sagerne tilrettelægges på en måde, så mine klienter forstår deres retsstilling. Derfor har jeg altid et stort engagement i mine klienter, da jeg tror på at deres sager bliver behandlet bedst, hvis de bliver hørt ordentligt.”


Simon går op i at sikre den bedste løsning for sine klienter. Dette betyder at han altid bruger tid på at forklare sine klienter, at der kan være flere løsninger på samme problem. For Simon er den bedste løsning dén, som den oplyste klient ønsker.


Simon er født og opvokset i København, og her bor han stadig. Han har dog en drøm om at flytte ud, hvor der er lidt højere til himlen. Når Simon ikke er på arbejde på kontoret, er han enten at finde på sit lokale værksted for fritidskeramikere, eller i sin sofa med en god bog i hånden.


OM KONTORET

Vi er et advokatkontor med stærk tilknytning til lokalområdet. Vores klienter er primært privatpersoner samt små og mellemstore virksomheder.


Advokatfirmaet har blandt andet specialiseret sig i behandling af tvister om udbudsret, kontraktret, heste og jura, dødsboer, køb og salg af virksomheder, lejeret, erhvervslejeret, ejendomshandler, straffesager og familieret.


Vi har hovedkontor i Sakskøbing og afdelingskontor i Præstø og Greve og Kolding, og har derfor kontor både i Nykøbing Falster, Roskilde og Kolding retskreds.


For yderligere information se vores hjemmeside: www.advokatfirmaetengelbrecht.dk.

Tidligere nyheder

Arkiv

Følg os på

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page