top of page

Advokatfirmaet Engelbrecht søger advokater
Advokatfirmaet Engelbrecht søger advokater gerne med møderet eller advokatfuldmægtige med erfaring til tiltrædelse efter aftale, som vil være med til at præge og udvikle fremtiden i advokatfirmaet.


Du vil komme til at behandle sager indenfor et bredt sagsområde og der vil være sager med rådgivning af både forbrugere og erhvervsklienter.


Som eksempler kan nævnes ejendomshandler, ægtepagter, testamenter, forsikrings- og erstatningssager, selskabsstiftelser, ejeraftaler, lejekontrakter, dødsboer, inkassosager, herunder tvangsauktioner og retssager.


Du vil desuden få mulighed for at deltage i ledelse af virksomheden, herunder i driften og være en central repræsentant for advokatfirmaets virke.


Vi lægger vægt på dine juridiske kvalifikationer og din personlighed. Du vil få sparring af dine kollegaer, men da du også vil få egne sager og egen klientkontakt, skal du kunne arbejde selvstændigt.


Vi har et godt uformelt arbejdsmiljø.


Du vil blive ansat på kontoret i Greve.


Din ansøgning med relevante bilag, bedes fremsendt til Advokatfirmaet Engelbrecht, Korskildelund 6, 2670 Greve, cen@aelaw.dk.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Charlotte Engelbrecht på tlf.21685857.


Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.OM FIRMAET


Vi er et advokatkontor med stærk tilknytning til lokalområdet. Vores klienter er primært privatpersoner samt små og mellemstore virksomheder.


Advokatfirmaet har blandt andet specialiseret sig i behandling af heste og jura, dødsboer og ejendomshandler, straffesager og familieret.


Vi har kontor i Sakskøbing, Præstø og Greve og Kolding og har derfor kontor både i Nykøbing Falster, Roskilde og Kolding retskreds.Tidligere nyheder

Arkiv

Følg os på

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page