top of page

Piccolo/Piccoline

Har du lyst til at give en hjælpende hånd på et kontor med en travl hverdag? Hos Advokatfirmaet Engelbrecht søger vi lige nu en Piccolo/Piccoline, på vores kontor i Greve til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et professionelt miljø i et arbejdsklima, der er kendetegnet ved engagement, ansvarlighed og en humoristisk tilgang. Stillingen er placeret på vores kontor i Greve. Arbejdstiden er fleksibel, men du forventes at være på kontoret et par timer om ugen. Arbejdstiden placeres efter nærmere aftale i tidsrummet mellem klokken 09.00 – 15.00, dog med mulighed for fleksibilitet. I rollen som piccolo/piccoline vil du får ansvaret for at vores kontor altid fremstår indbydende og præsentabelt for vores gæster, kunder og medarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil typiske være:

• Serviceorienterede opgaver såsom klargøring og afrydning af mødelokaler

• Rengøring af kontoret

• Oprydning i køkken

• Vedligeholdelse af printer/depotrum

• Forefaldende administrative opgaver

Vi forventer, at du:

• Arbejder struktureret, omhyggeligt og dedikeret med alle opgaver

• Er serviceminded, har et godt humør og forstår at indgå i et team

• Har en fleksibel og positiv tilgang til din omverden og dine kollegaer

Ansøgning: Ønsker du at komme i betragtning til den ledige stilling, så send din ansøgning hurtigst muligt til Advokat Charlotte Engelbrecht på CEN@aelaw.dk. Telefon 21682342.

Tidligere nyheder

Arkiv

Følg os på

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page