top of page

COVID-19: ADVOKATFIRMAET ENGELBRECHT VARETAGER FORTSAT DIN SAG.

Advokatfirmaet Engelbrecht følger regeringens anbefalinger, men sikrer samtidigt at din sag behandles.

Statsminister Mette Frederiksen redegjorde på pressemøde den 11. marts 2020 om en række vidtgående initiativer, der har til formål at stoppe spredningen af Coronavirus (Covid-19).

Initiativerne omfatter nedlukning af store dele af den offentlige sektor.

Dette omfatter bl.a. retterne, hvor (Retten i Nykøbing Falster) har meddelt, at kun ”prioriterede sager” vil blive behandlet. Vi følger udviklingen og vil løbende informere.

Som led i Regeringens anbefalinger har vi valgt at ændre fysiske møder til tlf. eller videomøder, eksempelvis via Skype eller FaceTime. Dette vil være gældende for den kommende periode. Alle aftalte møder fastholdes således, men mødeformen ændres. Vi orienterer ligeledes i de sager, hvor hovedforhandlinger og møder, med bl.a. offentlige institutioner og andre bliver aflyst eller ændres.

I relation til vores medarbejdere har vi muliggjort at de kan arbejde fra eget hjem.

Advokatfirmaet Engelbrecht bibeholder fuldt aktivitetsniveau, dvs. såvel advokater som medarbejdere er tilgængelige. Du kan kontakte os via telefon 5470 5800 eller på mail post@advokatcen.dk.

Advokatfirmaet Engelbrecht tilstræber, at alle medarbejdere overholder myndighedernes anbefaling, og som følge heraf handler ansvarligt, herunder ved at undlade at deltage i større forsamlinger, fysiske møder, tager på ferie i udsatte områder eller på anden måde medvirke til at øge risikoen for smittespredning.

Har du spørgsmål til ovennævnte så kontakt Charlotte via telefon 54705800 eller mobil 21682342.

Tidligere nyheder

Arkiv

Følg os på

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page