top of page

Dygtig advokatsekretær søges til vores kontor i Sakskøbing

Advokatfirmaet Engelbrecht søger en ny advokatsekretær til vores kontor i Sakskøbing, snarest muligt! Du er enten uddannet advokatsekretær, eller har stor erfaring fra branchen, samt at du er sproglig skarp til dansk retskrivning og kan håndtere mange opgaver på samme tid. Det vil yderligere være et krav, at du har erfaring med bogføring i Unik Advosys.

Vi forventer, at du er struktureret og kan arbejde selvstændigt med sagsbehandling, at du er rutineret bruger af Office-pakken

Du vil som advokatsekretær komme til at assistere og arbejde selvstændigt, med opgaver primært indenfor:

  • Ejendomshandler/tinglysning

  • Dødsbobehandling

  • Familie og arveretlige emner

Så det vil være en fordel at du har interesse inden for disse områder. Dog vil du også komme til at arbejde med kontorets andre arbejdsområder som bl.a. lejeret, strafferet og generel juridisk rådgivning.

Som advokatsekretær hos os, får du en direkte kontakt til vores klienter og samarbejdspartnere, så du får mulighed for en direkte relation mellem klienterne og sagsbehandlingen. Du får direkte indflydelse i beslutningerne på kontoret, så du har mulighed for at præge dit arbejdsmiljø.

Derfor er det også vigtigt for os, at du bl.a.,

  • Har interesse for andre mennesker

  • Kan lide at blive udfordret, og er videbegærlig

  • Kan være humoristisk, selvom du arbejder seriøst

Har du høj kvalitet og grundighed i dit arbejde, og befinder du dig godt med stramme tidsfrister og mange opgaver, så opfordrer vi dig til at søge jobbet. Løn aftales efter kvalifikationer.

Er du interesseret i jobbet, så send en ansøgning samt cv, og evt. relevante bilag til advokat Charlotte Engelbrecht på cen@advokatcen.dk eller kontakt hende på mobil +45 2168 2342. Ansøgningen skal senest d. 19/10-2018. Om firmaet

Advokatfirmaet Engelbrecht er beliggende centralt i Præstø og Sakskøbing, med god mulighed for parkering og offentlig transport. Vi rådgiver og repræsenterer klienter i hele Danmark, samt i udlandet. Vi er ikke specialiseret indenfor et specielt område, da vi har valgt at vi vil rådgive og repræsentere så bredt som muligt.

Vi er 6 medarbejdere, 2 jurister og 2 sekretærer og 2 jurastuderende.

Tidligere nyheder

Arkiv

Følg os på

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page