top of page

Opstart og iværksætteri

Skal vi hjælpe med din sag?

Opstart og iværksætteri

For mange der er nye til virksomhedsejerskab, kan der være faldgruber som det er vigtigt at kende til, således at man kommer godt fra start. Hos Advokatfirmaet Engelbrecht tænker vi helheden ind i virksomhedsstart. Det betyder at vi både rådgiver om starten af din virksomhed, samt om virksomheden i forhold til dine personlige formueforhold.

 

Juridiske og forretningsmæssige løsninger

Vi hjælper ikke kun med det juridiske, men også det forretningsmæssige. Vi kan hjælpe dig med fremgangsmåden ift. oprettelse hos Erhvervsstyrelsen, dannelsen af cvr-nummer og herunder de særlige forhold for foreninger.

 

Vi hjælper dig med at fastlægge den rigtige forretningsmodel for dig, og vælge mellem selskabsformer (ApS, A/S, mv.) og hjælper dig til at få udarbejdet et driftsbudget.

Særligt selskabsformen er vigtig. Her er der minimumskrav for indskud ved visse selskabsformer, hvilket har betydning for opstartsomkostningerne. Samtidig er der også forskellige hæftelsesformer, og dette er yderst vigtigt, fordi hæftelsesformen er det der afgør, hvem virksomhedens kreditorer kan holde sig til, f.eks. om ejeren er personligt ansvarlig for virksomhedens gæld eller ej.

Det har også betydning for de regnskabsmæssige krav, idet selskabsformen er en af de forhold der afgør, hvilke krav der stilles til de oplysninger, som myndighederne kræver at virksomheden må oplyse, hvorfor det kan have betydning for behovet for f.eks. revisorbistand.Omkostninger til et minimum

 

Vi har hos Advokatfirmaet Engelbrecht kendskab til de problemstillinger som iværksættere oftest støder på i opstartsforløbet. Vi sikrer i den forbindelse altid at holde rådgivningsomkostninger til et minimum, og du kan derfor som ny virksomhedsejer trygtsøge sparring og rådgivning hos os. Vi kan her hjælpe dig og din virksomhed udarbejde jeres strategi, så I har de bedste forudsætninger for at opnå jeres mål, både på langt og kort sigt.

 

Find den rigtige virksomhedsstruktur til jeres behov

Som iværksætter hjælper vi dig, eller jer, med at komme godt fra start, ved at finde den virksomhedsstruktur der passer bedst til dine eller jeres behov. Vi bistår også med udarbejdelsen af de vigtige dokumenter i opstartsfasen herunder stiftelsesdokumenter, vedtægter, ejerbøger og ejeraftaler, således at jeres fremtidige drift kan foregå så gnidningsfrit som muligt.

 

Vi hjælper også med forhandling af vigtige kontrakter i forbindelse med opstarten, eksempelvis om køb og salg, ansættelse og IT mf.

bottom of page