top of page
57838392a3457billede-038_edited.jpg

Nyheder


Skal din sag føres hele vejen til Landsretten?

Så kan du nu bruge din lokale advokat fra Advokatfirmaet Engelbrecht.

Charlotte Engelbrecht Nielsen fra Advokatfirmaet Engelbrecht har i dag gennemført sin landsretsprøve i Vestre Landsret, og er nu beskikket til at føre sager til Landsretten.

”Jeg er glad og lettet over at have bestået min landsretsprøve, og glæder mig til at hjælpe vores klienter med at føre deres sager hele vejen til Landsretten, når det er nødvendigt”, fortæller Charlotte Engelbrecht Nielsen.

Charlotte blev uddannet jurist i 2011, advokat i 2014 og stiftede i 2016 Advokatfirmaet Engelbrecht. Siden da har firmaet håndteret en lang række sager indenfor strafferet, familieret, erstatningsret og hestejura. I dag har firmaet fire kontorer i henholdsvis Sakskøbing, Præstø, Greve og Kolding.

Skal du bruge en advokat, der kan føre din sag hele vejen til Landsretten? Så ring til Advokatfirmaet Engelbrecht på 54 70 58 00.

Monique Traantoft Martens er ny juridisk sagsbehandler, hos Advokatfirmaet Engelbrecht. Hun kommer for fremtiden til at være på vores kontor i Præstø og Sakskøbing.

Hun kan kontaktes på MTM@aelaw.dk

Lasse er startet som ny advokatfuldmægtig. Han har speciale i erstatningsret og forsikringsret, og han er super klar på at varetage din sag!

Han kan kontaktes på LAH@aelaw.dk

bottom of page