57838392a3457billede-038_edited.jpg

Nyheder

Simon kommer fra en stilling i udviklings- og forenklingsstyrelsen som it-udbudsjurist, og har tillige arbejdet såvel med erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger, samt hos Nordsjælland politi i afdelingen for økonomisk kriminalitet, og i borgerretshjælpen i Københavns kommune som frivillig rådgiver.


Simon har således en bred juridisk baggrund indenfor en række sagskategorier, og glæder sig meget til at kunne bistå vores portefølje af såvel erhvervsklienter, som indenfor den private og strafferetlige sektor.


Vi byder alle Simon velkommen.Er du iværksætter i Greve eller går og har en god forretningsidé, som du mangler sparring på til at komme i gang med kan du få gratis hjælp af specialister til de mest gængse udfordringer ligesom du kan netværke med ligesindede.

  • • Dato: 6. april 2022

  • • Tidspunkt: 16.00-18.00

  • • Sted: Korskildelund 6, 2670 Greve

Statsautoriseret revisor Ronnie Lund Jensen deler ud af sin viden om alt fra virksomhedstyper til regnskab og moms og de mange andre udfordringer, man som iværksætter støder ind i. Advokatfirmaet Charlotte Engelbrecht gør os klogere på selskabsformer og selskabsret i forbindelse med opstart af egen virksomhed herunder do´s and dont´s. Begge oplægsholdere svarer på spørgsmål undervejs, så du som iværksætter med sikkerhed kan gå klogere fra arrangementet. Deltagelse er gratis og Erhvervscentret byder på en let anretning.


Tilmeld dig her:

Startupmøde for nye iværksættere

Opdateret: 30. dec. 2021
Advokatfirmaet Engelbrecht søger advokater gerne med møderet eller advokatfuldmægtige med erfaring til tiltrædelse efter aftale, som vil være med til at præge og udvikle fremtiden i advokatfirmaet.


Du vil komme til at behandle sager indenfor et bredt sagsområde og der vil være sager med rådgivning af både forbrugere og erhvervsklienter.


Som eksempler kan nævnes ejendomshandler, ægtepagter, testamenter, forsikrings- og erstatningssager, selskabsstiftelser, ejeraftaler, lejekontrakter, dødsboer, inkassosager, herunder tvangsauktioner og retssager.


Du vil desuden få mulighed for at deltage i ledelse af virksomheden, herunder i driften og være en central repræsentant for advokatfirmaets virke.


Vi lægger vægt på dine juridiske kvalifikationer og din personlighed. Du vil få sparring af dine kollegaer, men da du også vil få egne sager og egen klientkontakt, skal du kunne arbejde selvstændigt.


Vi har et godt uformelt arbejdsmiljø.


Du vil blive ansat på kontoret i Greve.


Din ansøgning med relevante bilag, bedes fremsendt til Advokatfirmaet Engelbrecht, Korskildelund 6, 2670 Greve, cen@aelaw.dk.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Charlotte Engelbrecht på tlf.21685857.


Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.OM FIRMAET


Vi er et advokatkontor med stærk tilknytning til lokalområdet. Vores klienter er primært privatpersoner samt små og mellemstore virksomheder.


Advokatfirmaet har blandt andet specialiseret sig i behandling af heste og jura, dødsboer og ejendomshandler, straffesager og familieret.


Vi har kontor i Sakskøbing, Præstø og Greve og Kolding og har derfor kontor både i Nykøbing Falster, Roskilde og Kolding retskreds.