top of page

Er du 2 eller 3. års fuldmægtig, så søger vi dig, snarest muligt!

Advokatfirmaet Engelbrecht søger en fuldmægtige til stillinger i hhv. Præstø og Sakskøbing.

Du har stærke faglige kvalifikationer og du motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kollegaer. Det er en forudsætning, at du har interesse indenfor kontorets speciale områder, herunder f.eks. familieretten, handel med fast ejendom, civile sager og straffesager.

 

Så det vil være en fordel at du har interesse inden for disse områder. Dog vil du også komme til at arbejde med kontorets andre arbejdsområder som bl.a. lejeret, inkasso og generel juridisk rådgivning.

 

Du kan lide at have selvstændigt kunde- og sagsansvar, og har en sikker fornemmelse for kvaliteten i det arbejde du udfører. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaringen indenfor nogle af vores speciale områder.

Som advokatfuldmægtig vil dine opgaver bl.a. bestå i at have selvstændigt ansvar for kunde- og sagsforhold, hvor du også vil komme til at møde i retten. Derudover vil dine opgaver være varierende, men dog være med til at bidrage til din faglige og personlige udvikling.

 

Som advokatfuldmægtig hos os, får du en direkte kontakt til vores klienter og samarbejdspartnere, så du får mulighed for at skabe en direkte relation mellem klienterne og sagsbehandlingen. Du får også direkte indflydelse i beslutningerne på kontoret, så du har mulighed for at præge dit arbejdsmiljø.

 

Derfor er det også vigtigt for os, at du bl.a.,

  • Har interesse for andre mennesker

  • Kan lide at blive udfordret, og er videbegærlig

  • Kan være humoristisk, selvom du arbejder seriøst

 

Har du høj kvalitet og grundighed i dit arbejde, og befinder du dig godt med stramme tidsfrister og mange opgaver, så opfordrer vi dig til at søge jobbet.

Løn aftales efter kvalifikationer.

 

Er du interesseret i jobbet, så send en ansøgning samt cv, eksamensdokumenter og evt. relevante bilag til advokat Charlotte Engelbrecht på cen@advokatcen.dk eller kontakt hende på mobil +45 2168 2342. Vi kalder løbende ind, så send din ansøgning snarest muligt.

Om firmaet

Advokatfirmaet Engelbrecht er beliggende centralt i Præstø og Sakskøbing, med god mulighed for parkering og offentlig transport. Vi rådgiver og repræsenterer klienter i hele Danmark, samt i udlandet. Vi er ikke specialiseret indenfor et specielt område, da vi har valgt at vi vil rådgive og repræsentere så bredt som muligt.

 

Vi er 9 medarbejdere, 2 jurister og 3 sekretærer og 2 jurastuderende og 2 Piccoloer. 

 

Du kan læse mere om firmaet på advokatencen.dk

bottom of page